Dijital Blogum

Yükleniyor...

Dijital Blogum

Kayıt Ol
section-icon

Forum

DBlogum.net Forumları'na Hoş Geldiniz

Hoş Geldiniz

Full TV Uygulama Destek Konusu (Görüş ve Şikayetleriniz)

Forumlar Duyurular & Uygulamalarımız Full TV Uygulama Destek Konusu (Görüş ve Şikayetleriniz)

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • Full Tv LoguMerhaba Değerli Forum Sakinleri,

Geliştiricisi olduğum Full TV uygulamasını sizler için daha stabil ve kullanışlı hale getirmek amacıyla bu konuyu oluşturuyorum. Uygulamamızı kullanan tüm dostlarımızın deneyimleri benim için çok değerli.

Uygulama içerisinde karşılaştığınız teknik aksaklıkları, içerik taleplerinizi veya her türlü şikayetinizi bu konu altından bana iletebilirsiniz. Amacım, hataları en hızlı şekilde tespit edip güncellemelerle gidermektir.

Geri bildirimde bulunurken şu bilgileri eklerseniz size daha hızlı yardımcı olabilirim:

• Cihaz Modeliniz: (Örn: Samsung S21, Xiaomi Mi 11 vb.)

• Android Sürümünüz:

• Yaşadığınız Sorun: (Hata mesajı alıyorsanız ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz.)

Önemli Not: Uygulamanın en son ve en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olmak için resmi Telegram kanalımızdaki APK dosyasını indirip kurabilirsiniz. Güncellemeleri kaçırmamak için kanalımızı takip etmeyi unutmayın!

Güncel APK İndirme Bağlantısı: t.me/fulltvapk

Sizden gelen her türlü eleştiri, Full TV’yi bir adım öne taşımamıza yardımcı olacaktır. Şimdiden vakit ayırıp görüş bildiren herkese teşekkür ederim.

1

Katılımcı

0

Yanıtlar

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuya yanıt vermek için giriş yapmış olmalısınız.